HomeFAQ

FAQ

Veel gestelde vragen

Op maandag tot en met donderdag worden alle betaalde bestellingen verwerkt en verzonden.

Alle betaalde orders worden s’ morgens in behandeling genomen. Bestellingen die in behandeling zijn genomen worden doorgaans dezelfde dag verstuurd. Ook persoonlijk gemaakte buikbanden.

De levering van de producten van Juffrouw Ooievaar wordt binnen Nederland door TNT post verzorgd. In België door de Belgische Post.

TNT verzorgt de leveringen voor Juffrouw Ooievaar. 96% van de zendingen binnen Nederland komen een dag na verzending aan. De overige 4 % binnen 5 werkdagen.

De verzendkosten binnen Nederland zijn €1,95- per bestelling. Voor de andere beschikbare landen zijn de verzendkosten €3,95.

Je kunt de buikband(en) binnen 14 dagen retourneren, mits de kleding niet gedragen en niet gewassen is, passen/proberen mag vanzelfsprekend wel.

De 14 dagen bedenktermijn gaat de dag nadat de consument het product heeft ontvangen in. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, krijg je de kosten van het product en de verzendkosten van de heenzending vergoed.

Buikbanden die speciaal voor de klant zijn gemaakt, kunnen niet worden geruild. Dit zijn o.a. made by…. , buikband met uitgerekende datum, zelf samengestelde buikband.

Vul ons retouren formulier in en voeg het bij de spullen die je terugstuurt. Zo kunnen we je het beste helpen.

(Klik hier om het retourenformulier te openen en te printen)

Juffrouw Ooievaar
Marinus Dammeweg 31a
5928 PW Venlo

Zodra we de producten ontvangen, worden deze visueel beoordeeld. Wanneer het product in orde is, maken we het geld binnen 4 werkdagen over op je rekening.

Wanneer je de buikband wil ruilen dan mag dat binnen 14 dagen mits de kleding niet gedragen en niet gewassen is.

Buikbanden die speciaal voor de klant zijn gemaakt kunnen niet worden geruild, dit zijn o.a. made by…. buikband met uitgerekende datum, zelf samengestelde buikband.

Download met deze link ons Retourenformulier, zo kunnen we je het beste helpen.
Ons adres is:
Juffrouw Ooievaar
Marinus Dammeweg 31a
5928 PW Venlo

We nemen contact met je op nadat de buikband ontvangen is. Binnen 2 dagen sturen we een nieuwe buikband op.

Er kan alleen geruild worden voor producten die hetzelfde kosten.

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW.

Ideal, met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen. Na een succesvolle betaling is uw bestelling zonder vertraging betaald.

Paypal, Online met Paypal betalen. Na een succesvolle betaling is uw bestelling zonder vertraging betaald.

Visa, Verified by Visa SecureCode, veilg gemakkelijk uw online aankopen. Na een succesvolle betaling is uw bestelling zonder vertraging betaald.

Mastercard, Verified by MasterCard SecureCode, veilg gemakkelijk uw online aankopen. Na een succesvolle betaling is uw bestelling zonder vertraging betaald.

Bancontact / Mister Cash, de betaalmethode die het mogelijk maakt om in Belgie direct online te betalen. Na een succesvolle betaling is uw bestelling zonder vertraging betaald.

Per Bank vooraf overmaken, Betaal via uw bank door het bedrag + betalings kenmerk over te maken aan Multisafepay. (het kan tot 3 dagen duren voordat je betaling is verwerkt)

Alle plekken waar contactgegevens worden achtergelaten en betalingen verlopen altijd via een SSL verbinding. Een SSL verbinding is een veilige verbinding met u en de provider. Hierdoor zijn uw gegevens altijd veilig.

Mocht je een klacht hebben dan willen we dat graag weten, hierdoor krijgen we de kans om het probleem te verhelpen en we kunnen ons verbeteren voor de toekomst.

Mocht je een klacht hebben stuur dan een mail naar: arno.bouten@buikbanden.com.

Vermeld aub je factuurnummer, de klacht en je telefoonnummer.

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Wanneer als betaalmethode Klarna is gekozen geldt de overeenkomst vanaf het moment dat de bestelling geplaatst is, met Klarna betaald u het gehele bedrag achteraf.

Voor alle andere betaalmethoden: De overeenkomst geldt vanaf het moment dat de betaling bij Juffrouw Ooievaar binnen is. De klant krijgt een bevestigingsmail dat de betaling bij ons binnen is. Vanaf dit moment gaan we de order verwerken.

Nadat je besteld hebt

Wanneer als betaalmethode Klarna is gekozen hebt beginnen we binnen 24 uur nadat de bestelling binnen is met de verwerking van je bestelling. Voor alle andere betaalmethoden beginnen we zodra we de betaling binnen hebben, bij Ideal, paypal, creditcard, is dat als je betaald. Bij overschrijving kunnen hier enkele dagen tussen zitten.

Voor alle bestellingen geldt:

Je wordt per mail op de hoogte gehouden wat er met je bestelling gebeurt.

Je krijgt per email bericht als de betaling bij ons binnen is.
Je krijgt per email bericht dat we begonnen zijn aan jouw bestelling.
Tenslotte krijg je een mail dat je bestelling verzonden is.

Wanneer de levering vertraagd is wordt je hier per mail van op de hoogte gebracht.

De buikbanden worden als brievenbuspost verstuurd. Er hoeft dus niemand thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen.

Juffrouw Ooievaar verstuurd de bestellingen met TNT post. TNT post garandeert dat 96% van de zendingen binnen Nederland een dag na verzending aankomen. De overige 4% wordt in de daaropvolgende 5 werkdagen geleverd.

Neem per email (info@buikbanden.com) contact op wanneer het langer duurt. We kijken dan na wat er met je bestelling aan de hand is.

Onze services
Betaal methodes
Ideal
Mastercard
Visa
Bancontact
We accepteren ook
Electronic cash
Wij verzenden met
Post NL
Contact

info@buikbanden.com

Copyright © 2006 – 2024 Juffrouw Ooievaar | Powered by Creative Studio | Algemene voorwaarden

Close